salg på bikbok

Det er 50-70% salg på bikbok til uke 3 - i følge appen. Så jeg skal på senteret i dag, wohoo ♥ Jeg elsker salg når de har fine klær på salg, noe bikbok ofte ikke har. Jeg skal også selge noen dvder på Gamestop, så håper på å få inn litt cash på det - da får jeg mer å shoppe for, wohoo ♥ Noen andre som elsker salg og shopping? 


Webcam, som alltid. Sorry. Må virkelig begynne å ta bilder med speilreflekset. 

home

Hei! Kom nesten just inn døra etter noen timer i bil. Veien til Ljosland er jo helt forferdelig! Ble utrolig kvalm både bort og hjem. Deilig å være ferdig med den bilturen ihvertfall! Men det var veldig gøy på Ljosland! Vi har stått på slalom, langrenn, akt (haha), og kost oss masse ♥ Har selvfølgelig tatt masse bilder, og filmet masse - så jeg skal redigere en film etterpå, og legger ut bilder i eget innlegg, hvis jeg gidder. Kanskje jeg kan lage video av hva jeg fikk på julaften, hvis noen vil se? Har dere hatt en fin jul til nå? 

blogging på ipoden

Heii! Har fått internett fra pappas mobil, wohoo ♥

Orket ikke bruke pcen, så nå prøver jeg å blogge på ipoden. Idag har vi gått tur for å se litt mer av Ljosland, og kost oss inne. Det er skikkelig koselig her, det er masse snø ute og jeg sitter i godstolen rett foran peisen og leser Nemi, digg!

 


Hva har dere gjort idag?

juleferie

Wohoooo, juleferie folkens ♥ Utrolig deilig følelse å tenke på at det er 2 uker til neste gang jeg må på skolen. 2 uker til jeg må gå den lange og ikke minst kalde skoleveien! Digg! Etter en hard og stressende høst på skolen med innleveringer, prøver, lekser - endelig får vi slappet av litt. 


Jeg drar til Ljosland i dag, så skal bare pakke litt nå, også drar vi snart. Blir nok ikke så bra blogging, men får se om jeg har tilgang til internett. Vi skal være der til neste onsdag, og det blir kjempegøy - håper jeg ♥ Hva skal dere gjøre i juleferien da?


Og hvis jeg ikke får blogget før julaften, GOD JUL ♥

snø

Jaaa, en dag igjen på skolen før juleferie! ♥ Idag var en chill dag på skolen for det meste - hadde en engelsk fremføring. Trodde det gikk sykt dårlig helt til jeg hørte "du får en 5'er". Hoppet nesten i taket! Ble så glad ♥ Og så var vi i kirka, som var utrolig kjedelig, er ikke veldig kristen. Men det gikk fort så det var ikke så ille egentlig. Men skal jeg si dere noe utrolig gøy? Eller gøy for meg. Jeg gikk på ridning før, og på veien bort til kirka er det stedet der jeg rei (?), så vi så alle hestene som var der når jeg gikk der! Fikk tårer i øynene, og ble såååå glad for å se dem igjen ♥ Så Helene og jeg stod der ganske lenge og klappet dem. Og så begynte det å snø! Wohoooo ♥ Og søsteren min kommer hjem fra England idag, jippi! ♥


Sånn ser terrassen vår ut nå ♥ 
 Nå klarer jeg ikke skrive mer, fingrene mine begynner å sove! Utrolig irriterende.. 


Er det snø hos dere? Får dere også juleferie i morgen?

1 uke til julaften

Hei! Idag har vi vært og "fanget" juletre. Vi sa det alltid når vi var små, haha. Vi har en tradisjon at vi finner juletre i skogen til onkelen til mamma, sammen med onkler,tanter,fettere og kusiner. Så nå har vi fått oss fint juletre :-) Det var sykt kaldt, og det var snø der! Her er det jo ikke snø, så det var sykt gøy å se snø igjen på en måte, hehe. 


Tenk at det bare er 1 uke igjen til julaften! Helt sykt fort tiden har gått. Jeg føler fortsatt vi er i oktober, hehe. Har begynt å få julestemning nå heldigvis, har nemlig hørt på julemusikk imens vi kjørte hjem ♥ Og det er bare 3 dager igjen på skolen! Wohoo ♥ 

 

Noen andre som gleder seg til julaften og juleferie? 

 

fortsatt syk

Hei! Er syk idag også. Idag har jeg faktisk prøvd å gjøre fornuftige ting selv om hodet,magen og feberen verker. Jeg har nemlig gjort senga fin, gått gjennom skapet og funnet tøy jeg skal kaste/gi bort, sett på at det har haglet, sovet, drukket masse vann og slappet av. Har jeg ikke vært flink? Bildene ble kanskje litt for redigerte, hva syns dere? Nå må  jeg finne noe jeg kan spise, har ikke hatt frokost!

negativ

Hei! Jeg er fortsatt syk, hater det! Juleballet på skolen vår er idag og jeg er syk!  Ifjor ble jeg syk på juleballet og måtte gå hjem tidlig, og jeg er syk igjen! Det er akkurat som jeg har en forbannelse over juleball, hehe. Jeg er så sur og lei meg akkurat nå. Hadde gledet meg så mye til idag! Jeg er den som alltid går glipp av gøye ting, det er sykt! 

 

Resten av kvelden min kommer nok til å bli utrolig kjedelig, ingenting gøy å gjøre når man er syk.. Til dere som skal på juleball ikveld, kos dere ♥
 


Følte bare jeg måtte ha et bilde hvor jeg smilte, så jeg tok bare et jeg har tatt imens jeg har vært syk  ♥ I know, dårlig kvalitet - ipoden har ikke så bra kamera. Pluss at jeg bevegde på ipoden, hehe. 


Noen andre som er syke, og går glipp av juleballet? 

hey!

Jeg er fortsatt syk, og kjeder meg noe sykt! Ingenting gøy på tv, ingenting å gjøre, vondt å ligge på sofaen, jaja. Jeg må være frisk til i morgen, da er det nemlig juleball ♥ Har et lite problem, har ikke sko! Skulle egentlig shoppa sko idag, men er jo fortsatt syk! Må nok tvinge meg selv på shopping, det har jeg aldri gjort før! 


Legger merke til at alle bruker Pixlr for tiden, så jeg måtte prøve det. Og jeg elsker det! Utrolig mange effekter, og utrolig lett å bruke. Anbefaler det virkelig! ♥ Bare litt dumt at bildene ble så små.. 


Trøtt? hehe.. 

Forslag til ting jeg kan gjøre?

syk
Jeg som trodde jeg skulle bli frisk idag. Men det ble jeg da ikke. Så idag har jeg bare ligget på sofaen og sett på filmer og tv. 

Får håpe jeg blir frisk til imorgen! Dette blir nok den eneste bloggingen idag. Det er ingenting å blogge om når jeg er syk føler jeg. Hehe :-)

 


her kan du skrive hva du vil. navnet ditt, alderen, hvor du kommer fra, hvilke interesser du har, hvorfor du blogger osv.

arkiv


Desember 2011
November 2011

kategorier


anbefalinger tips
bilder
blogg
diverse
hverdag
hår sko sminke klær
i want
innkjøp
outfits
ukens spørsmål
videoer

lenker


blogg.no
Få din egen blogg!

design av:


idawisth.blogg.no
hits